​+15 års erfaring

Handicapvenlig klinik​

​Behandling i eget hjem

Klinisk Tandtekniker Elke Nebel

er medlem af:

Landsforeningen af Kliniske

Tandteknikere i Danmark

Tandprotese – hele eller delvise proteser

Vil du gerne have lavet en ny tand? Ikke alle er i stand til at bevare deres egne tænder hele livet. Hos Klinisk Tandtekniker Elke Nebel fremstiller, indsætter og tilpasser vi aftagelig tandprotese. Det kan være både være hele og delvise proteser. 

Helproteser fremstilles til patienter, som mangler alle tænder. Delproteser fremstilles til patienter, der stadig har naturlige tænder tilbage i munden.

Vores tandklinik er beliggende i Haderslev, hvor vi også fremstiller enhver form for tandprotese for patienter i Christiansfeld, Vojens og omegn. Vi er desuden medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere i Danmark, hvilket er din sikkerhed for kvaliteten af vores arbejde.

Vi fremstiller enhver form for tandprotese

Vores tandtekniker fremstiller alle typer tandproteser på eget laboratorium med avanceret teknologisk udstyr. Dertil kommer, at vi tilbyder dig et gratis årligt eftersyn af din tandprotese. Og vi hjælper gerne med at ansøge kommunen om økonomisk støtte til din nye tandprotese.​

På klinikken bliver du behandlet med de nyeste teknikker og materialer. Det betyder, at din tandprotese ligner dine egne tænder, og du dermed bevarer et naturligt udseende – ligesom det sikrer, at protesen opfylder sin funktion bedst muligt.

Du kan naturligvis også få efterset, renoveret, justeret og renset en ældre tandprotese her på klinikken til en god pris.

Kontakt os og hør om mulighederne for nye tænder

Men hvad koster en tandprotese? Og hvor lang tid tager det at få den lavet? Du er velkommen til at stille alle dine spørgsmål til priser og muligheder, hvis du kontakter os. Vi står klar til at besvare dem samt komme med gode råd og vejledning.

Ring til os og hør mere på telefon: 74 52 24 24 eller via e-mail til: info@elkenebel.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!​

​Åbningstider

Mandag:​

9.00 - 16.00​

Tirsdag:​

9.00 - 16.00​

Onsdag:​

9.00 - 16.00​

Torsdag:​

9.00 - 16.00​

Fredag:​

9.00 - 12.00​

Lørdag:​

Efter aftale

​Kontaktinformation

​Elke Nebel

Nørregade 38

6100 Haderslev

CVR: 27303064

Telefon 74 52 24 24

E-mail: info@elkenebel.dk